Cicles‎ > ‎

Cicle MitjàCurs 2016-2017

3r A                                                                                                       3r B 

 


4t A                                                               4t B
        
   
Cliqueu a les fotos per veure-les més grans


   Podeu entrar a les notícies de Cicle Mitjà clicant a Mostra'n més o en l'apartat subpàgines Notícies de Cicle Mitjà . També podeu clicar directament a l'entrada de la notícia de sota.

Notícies Cicle Mitjà

 • Sant Jordi 3r B
  Publicat a les 23 de juny 2017, 0:04 per Irma Picas
 • Iu el detectiu a 3r B Els nens i nenes de 3r B hem tingut vista a l'escola! Ha vingut l'Iu el detectiu! ha sigut molt molt divertit: gimcana per buscar de pistes pel tresor per tota l'escola, contrucció d'una brúxula, ampolles amb missatges, claus que obren caixes misterioses... Hem aconseguit tot el que ens calia i el Pirata ens ha obsequiat amb uns llibres ben diferents i molt interessants per l'escola!! 
  Publicat a les 22 de juny 2017, 5:12 per Irma Picas
 • Taller de Ioga 3rB Els alumnes de 3r B hem fet un taller de ioga a l'escola. Tot i que alguns ja coneixiem una mica de què es tractava, ens ha agrdat igualment ja que ens hem relaxat i hem gaudit d'aquesta experiència amb la resta de companys i compayes! Gràcies!!
  Publicat a les 22 de juny 2017, 5:04 per Irma Picas
 • Sol Lewitt 3r Els nens i nenes de 3r hem estat treballant a l'artista Sol Lewitt. Ha sigut una feina de mesos, però n'hem sortit molt contents tant del procés com del resultat. Hem aprés qui era l'autor, com pintava, figures geomètriques, traslladar de 2D a 3D, les simetries, contrucció amb volum, mesura ... i a més a més a organitzar-nos, treballar amb grup i a prendre desicions a través de la negociació. Hem acabat fent una exposició de les nostres obres al hall de l'escola. Ens ha agradat molt!! jf   
  Publicat a les 22 de juny 2017, 4:55 per Irma Picas
 • Final de curs
  Publicat a les 22 de juny 2017, 4:00 per Isma Álvarez
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 70. Mostra'n més »Subpàgines (1): Notícies Cicle Mitjà