Cicles‎ > ‎Cicle Mitjà‎ > ‎

Notícies Cicle Mitjà


Visita sorpresa!

26 de juny 2018, 4:07 publicada per Mònica López

La Martina ens ha vingut a veure! Quina alegria que hem tingut! No l'havíem vist des que a l'Octubre va marxar a viure a Mèxic. Ens ha explicat moltes coses del país, de l'escola i de la cultura mexicana. 

Gràcies!!

El projecte de 3rA

26 de juny 2018, 4:03 publicada per Mònica López   [ actualitzat el 26 de juny 2018, 4:09 ]

Aprofitant que vam parlar de La Gioconda a l'àrea d'educació artística, els alumnes de 3rA van decidir fer el  projecte del curs al voltant de la figura de Leonardo Da Vinci. Després de parlar sobre el què sabien d'aquest personatge històric, van decidir què era el que volien saber. Es van organitzar en tres grups al voltant de tres eixos; el mateix Leonardo (la seva biografia), la Gioconda (l'obra més famosa de Da Vinci) i els invents de Leonardo.

Us mostrem unes fotografies.

4t A Projectes

13 de juny 2018, 4:03 publicada per Isma Álvarez

Al llarg del curs els alumnes s'han organitzat i agrupat en funció de les seves inquietuds i preferències per tal d'elaborar una recerca d'informació. Aquestes recerques s'han fet consultant diferents fonts d'informació (llibres i enciclopèdies de la biblioteca i adreces web). 
Per tal de fer una difusió de les recerques els alumnes han fet una exposició als seus companys de classe. En dues d'aquestes exposicions hem comptat amb la participació de la Cinta Valldeperez i el Manuel Ruiz, que ens han aportat la seva experiència i coneixements sobre el món de la medicina i el sistema solar respectivament.
Us adjuntem un recull fotogràfic així com els projectes realitzats.


https://photos.app.goo.gl/WhBjG9YSTWRWTJnJ9

https://photos.app.goo.gl/WhBjG9YSTWRWTJnJ9


4t Espai Far

13 de juny 2018, 3:30 publicada per Isma Álvarez   [ actualitzat el 13 de juny 2018, 4:05 ]

https://photos.app.goo.gl/TrnrtKtsf1zJ4r6SA

https://photos.app.goo.gl/TrnrtKtsf1zJ4r6SA

"SAPS FER SABÓ?"

23 de maig 2018, 7:48 publicada per Mònica López

 

Divendres 11 de maig, els nens i nenes de 3rA van anar al centre cívic de La Geltrú a aprendre a fer sabó amb uns mestres molt especials; els alumnes del centre ocupacional de Sant Miquel.

Una experiència molt enriquidora en tots els sentits!!


JOCS COOPERATIUS A LA PLATJA

23 de maig 2018, 7:44 publicada per Mònica López

El passat dijous 10 de maig, les dues classes de tercer van participar en la trobada que es va fer a la platja de Ribes Roges en la qual van participar 23 centres escolars de la comarca i més 1200 alumnes de 3r i 4t de primària.

Els participants provenien de les escoles:  Ginesta, l’Arjau, Itaca, Llebetx, Canigó, La Pau, Margalló  i l’Aragai (Vilanova i la Geltrú); Els Costerets, Mediterrània, El Pi, Santa Eulàlia, Les Parellades i Roquetes  (Sant Pere de Ribes);  Sant Nicolau (Canyelles), Vora del Mar , Maricel i Charlie Rivel (Cubelles), El Morsell (Olivella) i Miquel Utrillo, Esteve Barrachina, Maria Ossó i Agnés de Sitges (Sitges).

Alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació d’Activitats Esportives de l’IES Manuel de Cabanyes van ser els encarregats de dinamitzar  l’activitat.

 

Us mostrem un recull de fotografies.


La classe de 3rA visita la biblioteca Armand Cardona

23 de maig 2018, 7:12 publicada per Mònica López   [ actualitzat el 23 de maig 2018, 7:28 ]

Dimarts dia 8 de maig, els nens i nenes de 3rA van visitar la biblioteca Armand Cardona. La Susanna és la bibliotecària i ens va preparar una activitat de recerca molt difícil però entretinguda. 

Us mostrem algunes fotografies de la visita.

Iu el detectiu

3 de maig 2018, 3:37 publicada per Albert Velasco   [ actualitzat el 8 de maig 2018, 3:52 per Isma Álvarez ]

L’Iu, de l’agència de detectius, ha vingut a l’escola aquest dimecres 2 de maig a visitar els i les alumnes de 3r de primària. Us pengem algunes fotografies.

https://sites.google.com/a/escolaginesta.cat/web/cicles/cicle-mitja/noticies-cicle-mitja/_draft_post-23/IMG_5302.JPG
Cliqueu a la foto per veure'n més.

https://photos.app.goo.gl/75lRQyC9ZqkRUA8o1


  fotos 4t A/B https://photos.app.goo.gl/75lRQyC9ZqkRUA8o1


Cançó de Sant Jordi

25 d’abr. 2018, 3:44 publicada per Albert Velasco

Vídeo de YouTube


Aquí teniu una creació pròpia dels alumnes de 4rtB. El que vam fer és instrumentar la cançó  “La llegenda de Sant Jordi”. Cadasú va triar l’instrument que va voler  i entre tots vam inventar els ritmes que ens van semblar millor per la cançó. Aquest ha estat el resultat. Són uns artistes!

Cançó de Sant Jordi

25 d’abr. 2018, 3:39 publicada per Albert Velasco   [ actualitzat el 25 d’abr. 2018, 4:00 ]

Vídeo de YouTube


Els alumnes de la classe  de 3r B us desitgen que passeu una bona diada de   Sant Jordi cantant la cançó “Sant Jordi, vine aviat!”

1-10 of 105