Cicles‎ > ‎

Cicle Superior 
5èA5èB


6èA
 
6èB
 Podeu entrar a les notícies de Cicle Superior clicant a Mostra'n més o en l'apartat subpàgines Notícies de Cicle Superior. També podeu clicar directament a l'entrada de la notícia de sota.


 
                                        
 

Notícies Cicle Superior

 • Viu el parc (sessió a l’escola) El proper dijous 23 de novembre l’alumnat de cinquè anem a celebrar la festa “Viu el parc”, a Olèrdola, amb moltes altres escoles de la comarca. Per conèixer millor l’entorn i les característiques del parc natural vam realitzar una sessió preparatòria a l’escola amb una de les organitzadores de l’esdeveniment. Aquí podeu veure algunes imatges de la sessió!       
  Publicat a les 16 de nov. 2017, 2:31 per Albert Velasco
 • The cell In fifth course we’re learning the cell and its components. To complete the activity and make more real and manipulative, we’ve made our own cell with different materials. Our creations were at the school hall for a month and now we would like to share it with you through the web. Enjoy it!      
  Publicat a les 16 de nov. 2017, 2:28 per Albert Velasco
 • Escacs El passat mes d’octubre l’alumnat de cicle superior vam gaudir de cinc sessions d’escacs. Fa anys que ho fem i cada vegada en sabem més, semblem tots uns professionals!                  
  Publicat a les 16 de nov. 2017, 2:22 per Albert Velasco
 • Visita Museu Can Papiol Els alumnes de cinquè vam anar a visitar el museu Romàntic de Vilanova, Can Papiol. Ens van fer una visita guiada i ens van explicar moltes curiositats de com es vivia en aquella època i com vivien en aquesta família. Ens ho vam passar molt bé! A continuació podeu gaudir d'algunes imatges d'aquest dia.         
  Publicat a les 16 de nov. 2017, 2:15 per Albert Velasco
 • DISSECCIONEM UN CAP DE XAI Els científics i científiques de  Cicle Superior hem descobert on s’amaguen les idees, la memòria i un fum de coses més. Sembla mentida com en un espai tan petit hi caben tantes coses!!!!         
  Publicat a les 16 de nov. 2017, 2:07 per Albert Velasco
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 62. Mostra'n més »Subpàgines (1): Notícies Cicle Superior