Cicles‎ > ‎

Educació Infantil


Notícies d'educació infantil


Curs 2017-2018
  
 
                                           
       


                                                             
P3-A  Timbals                                                                       P3-B  Elefants
                                                      

                                                                            

                      P4-A   Pingüins                                                                       P4-B   Peixos
 
  
 

                                                                             

 
          P5-A  Girafes                                                                          P5-B  Cotxes   Podeu entrar a les notícies d'Educació Infantil clicant a Mostra'n més o en l'apartat subpàgines Notícies Ed. Infantil . També podeu clicar directament a l'entrada de la notícia de sota.
 
 

Notícies Ed Infantil

 • Concert de primavera  Cotxes P5  B Pingüins P4 A Pingüins P4 A Peixos P4 B Cançó final P5 A i BPeixos P4 B Cotxes P5 BGirafes P5 A Elefants P3 B Girafes P5 A
  Publicat a les 22 de juny 2017, 3:24 per Albert Velasco
 • Excursió Calafell P3 El passat divendres 19 de maig  vam anar d’excursió a Calafell  amb autocar. El primer que vam fer a l’arribar és conèixer els monitors i monitores i ens vam posar en rotllana a esmorzar, també vam veure els nostres amics i amigues de P4 i P5. Després vam conèixer el rei Neptú i ens va explicar moltes coses sobre el mar. I el vam haver d’ajuda-lo a endreçar els animals del mar.  Un cop acabat vam fer el taller de la medalla del mar. Després vàrem dinar i  vam tenir temps lliure per jugar i abans de marxar , vam visitar  la col·lecció de petxines i animals secs i l’aquari que hi havia a la ...
  Publicat a les 13 de juny 2017, 2:00 per Ginesta Infantil
 • Mostra de timbals P3 El passat divendres, 25 de maig, van venir la Isabel i l’Oriol, els pares de la Martina de P-5  i ens van ensenyar la col·lecció de timbals que tenen . Dies abans vam enviar una carta preguntant-li a la Isabel si ens podia portar uns timbals perquè estem fent el projecte del nom de la classe i sabíem que ella en té molts. I ens  va contestar que portaria  els que tenia a casa i uns quants que li van deixar els seus amics! Vam convidar a venir també els Elefants i entre tots vam tocar els timbals, bombos, tamborins... semblàvem una orquestra.       (cliqueu la imatge per veure totes les fotos)
  Publicat a les 6 de juny 2017, 2:03 per Ginesta Infantil
 • Colònies 2017 Aquí us deixem un petit tastet de les colònies a la casa Artur Martorell de Calafell. Tindreu més fotos de cada classe al CD de fotos de tot el curs que se us oferirà a final de curs per comprar.     (cliqueu la imatge per veure totes les fotos)
  Publicat a les 30 de maig 2017, 2:31 per Ginesta Infantil
 • Exposicions de 2n Fa dos dimarts, els  grups de segon de primària ens van exposar a totes les classes d'educació infantil els treballs de ciències realitzats: "Observem els grills" i "Observem les plantes". Aquests treballs els han exposat al Congrés de Ciències d'enguany.       (cliqueu la foto per veure totes les fotos)
  Publicat a les 30 de maig 2017, 2:24 per Ginesta Infantil
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 107. Mostra'n més »

Subpàgines (1): Notícies Educació Infantil