Cicles‎ > ‎

Educació Infantil

                                   
P3 som la classe de les Tortugues

                     

 EQUIP DE MESTRES

P4 A som la classe de les Girafes
 P4 B som la classe de les Àguiles
P5 A som la classe del Óssos
P5 B som la classe dels conills

                                                                      
Podeu entrar a les notícies d'Educació Infantil clicant a Mostra'n més o en l'apartat subpàgines Notícies Ed. Infantil . També podeu clicar directament a l'entrada de la notícia de sota.
 
 

Notícies Ed Infantil

 • FEM PANELLETS  ELS NENS I LES NENES DEL PARVULARI HEM FET UNS PANELLETS BONISSIMS PER CELEBRAR LA FESTA DE LA TARDOR I LA CASTANYADA. MIREU QUE BÉ ENS HO HEM PASSAT!!!!
  Publicat a les 18 de des. 2017, 6:53 per Sara Gargallo
 • La Ratoliva visita el nostre parvulari!!!! El passat divendres 24 de Novembre la Ratoliva ens va venir a veure dins les classes. Ens va explicar els avantatges d'anar a la bibioteca Joan Oliva i el fet engrescador d'anar a llegir contes i llibres a la biblioteca. Visca la Ratolivaaaa!!!!      
  Publicat a les 18 de des. 2017, 6:38 per Sara Gargallo
 • Concert de primavera  Cotxes P5  B Pingüins P4 A Pingüins P4 A Peixos P4 B Cançó final P5 A i BPeixos P4 B Cotxes P5 BGirafes P5 A Elefants P3 B Girafes P5 A
  Publicat a les 22 de juny 2017, 3:24 per Albert Velasco
 • Excursió Calafell P3 El passat divendres 19 de maig  vam anar d’excursió a Calafell  amb autocar. El primer que vam fer a l’arribar és conèixer els monitors i monitores i ens vam posar en rotllana a esmorzar, també vam veure els nostres amics i amigues de P4 i P5. Després vam conèixer el rei Neptú i ens va explicar moltes coses sobre el mar. I el vam haver d’ajuda-lo a endreçar els animals del mar.  Un cop acabat vam fer el taller de la medalla del mar. Després vàrem dinar i  vam tenir temps lliure per jugar i abans de marxar , vam visitar  la col·lecció de petxines i animals secs i l’aquari que hi havia a la ...
  Publicat a les 13 de juny 2017, 2:00 per Ginesta Infantil
 • Mostra de timbals P3 El passat divendres, 25 de maig, van venir la Isabel i l’Oriol, els pares de la Martina de P-5  i ens van ensenyar la col·lecció de timbals que tenen . Dies abans vam enviar una carta preguntant-li a la Isabel si ens podia portar uns timbals perquè estem fent el projecte del nom de la classe i sabíem que ella en té molts. I ens  va contestar que portaria  els que tenia a casa i uns quants que li van deixar els seus amics! Vam convidar a venir també els Elefants i entre tots vam tocar els timbals, bombos, tamborins... semblàvem una orquestra.       (cliqueu la imatge per veure totes les fotos)
  Publicat a les 6 de juny 2017, 2:03 per Ginesta Infantil
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 109. Mostra'n més »

Subpàgines (1): Notícies Educació Infantil