Cicles‎ > ‎Educació Infantil‎ > ‎

Notícies Educació Infantil

Concert de primavera

19 de juny 2017, 0:08 publicada per Albert Velasco   [ actualitzat el 22 de juny 2017, 3:24 ]

 
https://get.google.com/albumarchive/105625491742868360954/album/AF1QipMly268Lo7oCsFz6JjjUBten6Bio57qUYRj5js8/AF1QipOrU4S28KxLD3lOzI8fgFmxiN3R2YZRaiT17YJu?source=pwa#6426571207645652866
Cotxes P5  B
 
https://photos.google.com/share/AF1QipOxIwZqAQt_vYp2wkTmo8qJInXlDIfTsaBCT0SO9M71h3taAoDk_UvhzLNPjbpsUw/photo/AF1QipMnzdNY8aBd4H-Jjsrfi4VAY8EauyBW2juL1roM?key=TzRncVpqako4VS12WU1aTUhJaHNOQXJjcWNEQjR3
Pingüins P4 A
 https://goo.gl/photos/YE4ktca5qiujVPGg7
Pingüins P4 A
 
https://goo.gl/photos/8euHnsp3wwxR6B7a9
Peixos P4 B
 https://goo.gl/photos/vL6is9D6Q7GpSzKw7
Cançó final P5 A i B

https://goo.gl/photos/o1QAgmDEQnqQJb3E7

Peixos P4 B
 
https://goo.gl/photos/Cn5YrqEyXaaLBA3bA
Cotxes P5 B

https://goo.gl/photos/miM69nYn2QuVKz8y5
Girafes P5 A
 
https://goo.gl/photos/7HWLbFMs2PZKmxSx6
Elefants P3 B
 
https://goo.gl/photos/VUk5M2zUkaPeFhRw5
Girafes P5 A

Excursió Calafell P3

13 de juny 2017, 2:00 publicada per Ginesta Infantil

El passat divendres 19 de maig  vam anar d’excursió a Calafell  amb autocar.

El primer que vam fer a l’arribar és conèixer els monitors i monitores i ens vam posar en rotllana a esmorzar, també vam veure els nostres amics i amigues de P4 i P5.

Després vam conèixer el rei Neptú i ens va explicar moltes coses sobre el mar. I el vam haver d’ajuda-lo a endreçar els animals del mar.  Un cop acabat vam fer el taller de la medalla del mar.

Després vàrem dinar i  vam tenir temps lliure per jugar i abans de marxar , vam visitar  la col·lecció de petxines i animals secs i l’aquari que hi havia a la casa de colònies.

 Ho vam passar molt i molt bé!!!


https://goo.gl/photos/wz3uSkMPdsBXBZhg8
    (cliqueu la imatge per veure totes les fotos)

Mostra de timbals P3

6 de juny 2017, 2:03 publicada per Ginesta Infantil

El passat divendres, 25 de maig, van venir la Isabel i l’Oriol, els pares de la Martina de P-5  i ens van ensenyar la col·lecció de timbals que tenen .

Dies abans vam enviar una carta preguntant-li a la Isabel si ens podia portar uns timbals perquè estem fent el projecte del nom de la classe i sabíem que ella en té molts. I ens  va contestar que portaria  els que tenia a casa i uns quants que li van deixar els seus amics!

Vam convidar a venir també els Elefants i entre tots vam tocar els timbals, bombos, tamborins... semblàvem una orquestra.


https://goo.gl/photos/y9f9447fdhswaFNz9
       (cliqueu la imatge per veure totes les fotos)

Colònies 2017

30 de maig 2017, 2:31 publicada per Ginesta Infantil

Aquí us deixem un petit tastet de les colònies a la casa Artur Martorell de Calafell. Tindreu més fotos de cada classe al CD de fotos de tot el curs que se us oferirà a final de curs per comprar.

https://goo.gl/photos/1aNeaKgA38wFRSSY8
     (cliqueu la imatge per veure totes les fotos)


Exposicions de 2n

30 de maig 2017, 2:24 publicada per Ginesta Infantil

Fa dos dimarts, els  grups de segon de primària ens van exposar a totes les classes d'educació infantil els treballs de ciències realitzats: "Observem els grills" i "Observem les plantes". Aquests treballs els han exposat al Congrés de Ciències d'enguany.

https://goo.gl/photos/HdEgJ8jvzN9QYCXH9
       (cliqueu la foto per veure totes les fotos)Dia de la Terra

25 de maig 2017, 12:10 publicada per Ginesta Infantil

Vam commemorar enguany el dia de la Terra realitzant totes les classes d'Educació Infantil i Primària una plantada conjunta de flors a tot el pati. Teniu a continuació algunes fotos d'Educació Infantil. Podeu veure més fotos a la pàgina principal a l'apartat "Últimes notícies".

https://goo.gl/photos/SDfciVZuy1qc7EKx8
      (cliqueu la foto per veure totes les fotos)

SANT JORDI 2017

23 de maig 2017, 13:02 publicada per Ginesta Infantil

La Diada de Sant Jordi la vam celebrar primerament visitant la gran exposició que teníem al vestíbul de l'escola amb manualitats relacionades amb Sant Jordi que van realitzar els nens i les nenes junt amb les seves famílies. A continuació, es va dur a terme el lliurament de premis per les manualitats i els Jocs Florals d'Educació Primària. I vam finalitzar realitzant l'intercanvi de llibres.

https://goo.gl/photos/FNmYgnfMD9N5sWrGA
       (cliqueu la foto per veure totes les fotos)

Pasqua 2017

23 de maig 2017, 12:17 publicada per Ginesta Infantil

Aquest curs  la Pasqua la vam celebrar traient-li cada divendres una pota a la Vella Quaresma i, l'últim dia, vam buscar al pati els ous de Pasqua que estaven ben amagats i vam menjar a cada classe la nostra mona. Podeu veure-ho a les següents fotos:

https://goo.gl/photos/NdQ165oyKe75ntmQ6
       (cliqueu la foto per veure totes les fotos)


TALLERS 2n trimestre

4 de maig 2017, 0:23 publicada per Ginesta Infantil

A continuació  us presentem en que van consistir els tallers que vam realitzar al llarg del segon trimestre:

-Viatgem pel món: En aquest taller, “viatgem pel món” a través de les danses i jocs tradicionals de les diferents cultures. Durant el segon trimestre em viatjat al continent Africà, hem descobert quins animals hi viuen, què mengen, quines escultures i paisatges hi ha, quines danses tradicionals ballen, com vesteixen  i a què juguen. Al tercer trimestre viatjarem a... t’atreveixes a pujar a l’avió?

 https://goo.gl/photos/g9GsmXmUZz2iVWyEA
        (cliqueu la foto per veure totes les fotos)-Fem música: Aquest trimestre en el taller de música, hem fet les sessions a la classe de P3,  ja que ha fet més fred. Primer de tot hem començat recordant els noms de tots i totes els del grup. Un cop fet això, hem après la cançó “Eram sam sam” fent els gestos corresponents fent una rotllana, a continuació  la de “Cap, panxa, genolls i peus”, després la dansa “Volta cap aquí”  i la “Cançó de l’alegria" per parelles. Finalment hem recordat la cançó del trimestre passat "Si tu et vols divertir" ballant-la.

https://goo.gl/photos/51bNU3TXQNk9Kua26
        (cliqueu la foto per veure totes les fotos)


-Grafomotricitat: Durant aquest trimestre continuem treballant els mateixos aspectes que en el primer per tal d’anant-los potenciant però canviant d’activitats per tal de motivar-los i engrescar-los.

https://goo.gl/photos/evpL44BB6SduVVPk6
         (cliqueu la foto per veure totes les fotos)


-Fem màgia: En el segon trimestre vam realitzar el taller  “La Màgia de la llum “ en el que hem fet un arc de sant Martí  amb  papers de cel·lofana de 5 colors. L‘objectiu era observar com la llum travessava el paper i tintava de colors preciosos els objectes del voltant. Amb l'arc de sant Martí resultant vam observar la llum de color que traspassa quan se li posa un focus de llum, tant sigui llum natural del sol com la llum d’una llanterna, i  els reflexes que fa en els objectes o en el nostre cos. 

https://goo.gl/photos/ECbeJrnYwQ69RvCQA
         (cliqueu la foto per veure totes les fotos)


Dits fins (motricitat fina): En aquest taller hem realitzar 4 racons diferents, pels quals tots els infants han passat, i han treballat la tonicitat en els dits i potenciat la coordinació òcul-manual:
1-Palpar amb els dits i fer explotar les bombolles del plàstic.
2-Cosir i descosir a partir dels forats d'una lletra de plàstic.
3-Retallar trossets petits de plastilina per enganxar-los amb els dits i així decorar el pastís.
4-Buscar els taps corresponents als seus envasos, enroscar-los i, un cop enroscats tots els envasos, tornar-los a desenroscar tots.

https://goo.gl/photos/fdGDe48qmFxJ7nFFA
       (cliqueu la foto per veure totes les fotos)


Tangram: Al taller de Tangram estem començant a fer figures utilitzant les set peces que formen el Tangram. Les peces les vam pintar i retallar al primer trimestre. Les guardem amb una bosseta de plàstic i cremallera perquè no se’ns perdin.

De moment ja sabem fer un gat!!

    (cliqueu la foto per veure totes les fotos)

EXPOSICIÓ “ESCOLA GINESTA. 50 ANYS D’ESCOLA PÚBLICA”

11 d’abr. 2017, 4:57 publicada per Ginesta Infantil

El dimarts 5 d'abril vam anar les classes de P4 i P5 a visitar l'exposició "Escola Ginesta.50 anys d'escola pública" al centre d'art contemporani La Sala. Us animem a que aneu a visitar l'exposició  amb els vostres fills i filles. Podreu veure el recorregut de la vida de l'escola al llarg d'aquests 50 anys i, a més a més, podreu participar en un joc molt divertit... reconeixeríeu els mestres de l'escola quan eren petits?... Afanyeu-vos que l'exposició  acaba el 16 d'abril !

       https://goo.gl/photos/fNV2SzUoSUjP1vqu8
(cliqueu la foto per veure totes les fotos)

1-10 of 107