Aula de ciències P5: Cau de ciències

9 de febr. 2015, 2:38 publicada per Ginesta Infantil   [ actualitzat el 12 de maig 2015, 2:06 ]

Aquest curs, gràcies a les aportacions de les famílies, hem introduït una nova activitat a l'aula de ciències: el cau de ciències. Amb aquesta activitat pretenem promoure i fer gaudir la ciència a través de la descoberta, l'activitat espontània i el joc. Volem despertar la curiositat al voltant dels materials que es presenten. Materials suggerents, que els permeten plantejar-se preguntes "sense la necessitat d'haver de trobar la resposta".

El desenvolupament de l'activitat consisteix en presentar els materials per tal que els nens i nenes explorin de manera espontània. Es respecta que facin allò que no esperem que facin, que actuïn segons el seu parer, que inverteixin el temps que vulguin en les seves accions, que ho toquin tot, que pensin amb les mans, que s'embrutin, que s'equivoquin. Aquesta es una activitat que es fa amb tots els grups d'EI, adaptant-nos a les necessitats de cada grup.

https://sites.google.com/a/escolaginesta.cat/web/cicles/educacio-infantil/noticies-ed-infantil/_draft_post-8/HPIM7451.jpg

Aquí podeu veure als nens i nenes de P5 gaudint al cau de ciències. 
Comments