Tallers

26 de maig 2015, 2:40 publicada per Ginesta Infantil   [ actualitzat el 27 de maig 2015, 3:09 ]

Aquest curs les activitats dels tallers que hem fet a Ei han estat:

Jocs cantats: Els jocs que s'han fet al llarg del curs han estat l'escarbat bum bum, com son els bous, la coqueta amb sucre, la petita granoteta, la polca de les pessigolles, sota el pont, dip i dua i saludem amb la mà.

Joies: Al primer trimestre van fer un collaret amb macarrons. Al segon trimestre van fer un braçalet amb comptes de plàstic. Al tercer trimestre van fer un collaret amb comptes de fusta seguint una sèrie.

Cuina en anglès: Al primer trimestre van fer galetes decorades. Al segon trimestre van fer bikinis de sobrassada, pernil dols, formatge... Al tercer trimestre van fer kebabs de fruita. 

Fem pintura: Al primer trimestre van fer un arbre amb els colors de la tardor. Al segon trimestre van fer un dibuix lliure amb els colors de l'hivern. Al tercer trimestre van fer un dibuix lliure amb els colors de la primavera.

Contes en valors: Al primer trimestre es va treballar l'amistat amb el conte de la planta presumida. Al segon trimestre es va treballar el valor de compartir i ser generós amb el conte de la cigala i la formiga. Al tercer trimestre van treballar el valor d'ajudar a l'altre amb el conte del lleó i el ratolí.

Modelatge: Al primer trimestre van fer planxes de fang i vam fer empremtes amb diferents textures. Al segon trimestre van fer una composició lliure amb fang blanc. Al tercer trimestre hem fet pasta de sal. 

Tallers d'educació infantil 2015


Comments