TALLERS 2n trimestre

4 de maig 2017, 0:23 publicada per Ginesta Infantil
A continuació  us presentem en que van consistir els tallers que vam realitzar al llarg del segon trimestre:

-Viatgem pel món: En aquest taller, “viatgem pel món” a través de les danses i jocs tradicionals de les diferents cultures. Durant el segon trimestre em viatjat al continent Africà, hem descobert quins animals hi viuen, què mengen, quines escultures i paisatges hi ha, quines danses tradicionals ballen, com vesteixen  i a què juguen. Al tercer trimestre viatjarem a... t’atreveixes a pujar a l’avió?

 https://goo.gl/photos/g9GsmXmUZz2iVWyEA
        (cliqueu la foto per veure totes les fotos)-Fem música: Aquest trimestre en el taller de música, hem fet les sessions a la classe de P3,  ja que ha fet més fred. Primer de tot hem començat recordant els noms de tots i totes els del grup. Un cop fet això, hem après la cançó “Eram sam sam” fent els gestos corresponents fent una rotllana, a continuació  la de “Cap, panxa, genolls i peus”, després la dansa “Volta cap aquí”  i la “Cançó de l’alegria" per parelles. Finalment hem recordat la cançó del trimestre passat "Si tu et vols divertir" ballant-la.

https://goo.gl/photos/51bNU3TXQNk9Kua26
        (cliqueu la foto per veure totes les fotos)


-Grafomotricitat: Durant aquest trimestre continuem treballant els mateixos aspectes que en el primer per tal d’anant-los potenciant però canviant d’activitats per tal de motivar-los i engrescar-los.

https://goo.gl/photos/evpL44BB6SduVVPk6
         (cliqueu la foto per veure totes les fotos)


-Fem màgia: En el segon trimestre vam realitzar el taller  “La Màgia de la llum “ en el que hem fet un arc de sant Martí  amb  papers de cel·lofana de 5 colors. L‘objectiu era observar com la llum travessava el paper i tintava de colors preciosos els objectes del voltant. Amb l'arc de sant Martí resultant vam observar la llum de color que traspassa quan se li posa un focus de llum, tant sigui llum natural del sol com la llum d’una llanterna, i  els reflexes que fa en els objectes o en el nostre cos. 

https://goo.gl/photos/ECbeJrnYwQ69RvCQA
         (cliqueu la foto per veure totes les fotos)


Dits fins (motricitat fina): En aquest taller hem realitzar 4 racons diferents, pels quals tots els infants han passat, i han treballat la tonicitat en els dits i potenciat la coordinació òcul-manual:
1-Palpar amb els dits i fer explotar les bombolles del plàstic.
2-Cosir i descosir a partir dels forats d'una lletra de plàstic.
3-Retallar trossets petits de plastilina per enganxar-los amb els dits i així decorar el pastís.
4-Buscar els taps corresponents als seus envasos, enroscar-los i, un cop enroscats tots els envasos, tornar-los a desenroscar tots.

https://goo.gl/photos/fdGDe48qmFxJ7nFFA
       (cliqueu la foto per veure totes les fotos)


Tangram: Al taller de Tangram estem començant a fer figures utilitzant les set peces que formen el Tangram. Les peces les vam pintar i retallar al primer trimestre. Les guardem amb una bosseta de plàstic i cremallera perquè no se’ns perdin.

De moment ja sabem fer un gat!!

    (cliqueu la foto per veure totes les fotos)

Comments