Curs 2017/2018‎ > ‎Notícies‎ > ‎

50 anys d’escola

18 d’oct. 2016, 1:57 publicada per Albert Velasco   [ actualitzat el 18 d’oct. 2016, 2:10 ]

Ara fa cinquanta anys, en un moment convuls i en plena dictadura, obria les seves portes l’escola pública “Arquebisbe Armanyà”. A alguns de vosaltres us resultarà familiar i a la resta, els joves i no tan joves, no tant. Segurament si us diem que posteriorment va anar alternant aquest nom amb el de “Barriada Tacó” ja sereu més els que l’identificareu. Finalment, l’any 2.000, va passar a anomenar-se com la coneixem ara, Escola Ginesta, la nostra escola i la de tots i totes.

Al llarg d’aquests cinquanta anys moltes coses han canviat, però l’essència de la nostra escola continua sent la mateixa. Des de la seva fundació ha estat una escola lluitadora, treballadora, defensora de la heterogeneïtat, la multiculturalitat i de la igualtat d’oportunitats per a tots i totes. Un centre i una comunitat educativa amb inquietuds i ganes, estant sempre al peu del canó,  participant de la recerca i la innovació, sent sempre pionera en la integració de diferents projectes i avenços.

En un principi l’escola va néixer per donar resposta a les necessitats educatives del barri, però amb els anys ha evolucionat molt fins a estar totalment integrada a tota la ciutat, participant dels principals esdeveniments i rebent amb els braços oberts alumnat i famílies de tots els racons de Vilanova.

Per aquest motiu volem compartir amb tots i totes que aquest any estem de celebració, fem cinquanta anys, cinquanta anys plens d’anècdotes, treball, esforç i molta il·lusió.

Cinquanta anys que celebrarem amb tot un seguit d’activitats com conferències, exposicions, taules rodones, diades i una gran festa final. Cinquanta anys que volem compartir, com sempre, amb tots vosaltres. Us hi esperem!


Comments