Curs 2017/2018‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Eleccions al Consell Escolar

11 de nov. 2014, 6:13 publicada per Escola Ginesta   [ actualitzat el 11 de nov. 2014, 6:21 ]

Eleccions al Consell Escolar, el 27 de novembre, VOTA!


El 27 de novembre es celebren eleccions al Consell Escolar. Totes les famílies de l'escola tenim una cita important. El consell escolar del centre és l'únic òrgan col·lectiu de participació de tots els membres de la comunitat educativa. És l'espai on les famílies hi som representades. 

No podem deixar passar aquesta oportunitat de decidir i intervenir en la gestió de l'escola dels nostres fills i filles! 

Volem assolir un alt grau de participació per demostrar que ens prenem molt seriosament l'educació dels nostres infants, ajuda'ns a fer-nos visibles. 

Participa-hi!

Com pots participar?


Presenta una candidatura 

Vols implicar-t'hi de debò?
No t'ho pensis, ser membre del Consell Escolar és una oportunitat única d'intervenir en la gestió de l'escola i ajudar a fer-la cada dia millor. 

No et demanarà molt temps, pensa que el Consell es reuneix una mitjana de 3 cops al curs de manera ordinària. Tindràs l'oportunitat de conèixer el funcionament de l'escola de manera diversa, de relacionar-te amb representants de tots els col·lectius que formen part de la comunitat educativa (mestres, AMPA, equip directiu i personal d'administració i serveis). No hi donis més voltes, suma't a l'espai de participació més important per a les famílies de l'escola!


Vota!


Amb el nostre vot, triem qui representarà a les famílies de l'escola. Totes les mares i pares de l'escola formem part del cens electoral i, en conseqüència, tenim el dret i la responsabilitat de participar en la jornada de votacions del pròxim 27 de novembre.

L'aplicació de la LOMCE persegueix debilitar la figura dels Consells Escolars convertint-los en òrgans consultius i reduint la seva capacitat decisòria i les seves competències. 

Per això, ara més que mai, és imprescindible que demostrem la nostra aposta per aquest òrgan votant massivament. Ni un pas enrere en la defensa del dret dels nostres fills i filles a una escola pública i de qualitat!

A més, ho tenim molt fàcil, podrem votar des de les 8 del matí fins a les 6 de la tarda. No tenim excusa, exercim el nostre dret a decidir!

Comptem amb tu!


Article extret de la web de l'AMPA de l'escola: 
http://www.ampaescolaginesta.cat/home/noticies/eleccionsalconsellescolardemostralatevaimplicaciolescolaetnecessitaComments